browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

VINTERHAJK OCH UTFÄRD 15-16.3

Posted by on March 9, 2014

Den som sett fram emot att få ge sig ut på en riktig skidutfärd får nog ge sig till tåls till nästa år som vintervädret ser ut just nu. Detta betyder att scoutkårens vinterhajk och vargungarnas utfärdsdag ändras så att det blir vandring till hajkplatsen denna gång. Men vi samlas som planerat på lördagen klockan 15 vid Gammelbro (på västra sidan av ån om bron är upptagen) med ryggsäck på ryggen och vandringsskor eller stövlar på fötterna.

Målet för vandringen är Bäckbyhamn där vi ska övernatta i kamintält. Här finns ingen stuga att värma sig i så varma kläder är a och o. Ta också med en ombytesskjorta om du blir svettig av vandringen (ca. 4  km). Samt ta med den vanliga hajkutrustningen som matkärl, vattenflaska, tandborste, sovsäck och liggunderlag.

Hajken avslutas på söndag klockan 10.30 vid Bäckby hamn för äventyrsscouterna och de äldre medan vargungarnas utfärdsdag avslutas kl. 18:00 på lördag kväll.

Anmäl dig åt din ledare (t.ex. Mike 040 5019382) om du kommer. Hajken kostar 10 euro som ska betalas in före hajken på kårens konto: 496310-223565. Mottagare: Närpes Scoutkår. För vargungarna är utfärden gratis.

 

OBS! Du har väl anmält dig till sommarlägret Atlantis 2014 på webadressen: atlantis2014.fi

Sista anmälningsdag är 15.3.

 

Scoutkårens årsmöte. Medlemmarna kallas till kårens årsmöte lördag 15.3 kl. 10:00 i Öjskogsparken.

Comments are closed.