browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hösten är här!

Posted by on August 20, 2014

…med nya spännande äventyr!

Händelsekalendern är nu uppdaterad med höstens verksamhet fram till och med höstens höjdpunkt, en vandring i lämplig nationalpark 18-19.10. Styrelsen har inte bestämt var eller hur den här vandring ska ordnas, utan det är Simon och Andreas som planerar och leder vandringen som prov för att få sina scoutledarfullmakter. Mera info om den då de har planerat den alltså.

Vi konstaterade att vi inte har riktigt koll på vem som har fått vilka specialmärken. Därför kommer ni snart att få en blankett (ni kan också printa ut den själva) som ni ska fylla i över vilka märken ni har. Vi håller på och tar ett nytt medlemsregister i bruk och då vill vi ha allt rätt från början.

Vi kommer också att efterlysa era e-postadresser på samma blankett.  Vi kommer nämligen snart att sluta skicka ut infopapper med post, och istället göra det elektroniskt. På det viset sparar vi faktiskt några hundralappar varje år som vi istället kan sätta på verksamheten. På den här hemsidan ska allt finnas, så har du slarvat bort pappret eller mailet är tanken att den allra senaste infon alltid ska finnas här.

Vi har också beslutat att nya medlemmar kan bli medlemmar i Närpes Scoutkår först det året då de fyller 9 år, och då börjar man som äventyrsscout. Vi kommer alltså inte att ta in nya vargungar.

Redan på söndag (för vissa) och måndag (för andra) har vi de första samlingarna, kolla händelsekalendern. Och sprid gärna ordet, infobrevet är nämligen litet på hälft…

Comments are closed.