browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Sommarläger 2018

Sommaren närmar sig och nu är det dags att anmäla sig till sommarens absoluta höjdpunkt, nämligen sommarlägret Strandsatt 2018!

Lägrets namn är inspirerat av vad som kommer att hända på lägret, det utlovas roligt program som är inspirerat av temat överlevnad.

Lägret ordnas på en kursgård men alla aktiviteter är utomhus och vi sover i tält.

Med på lägret kommer scouter från Korsholm Spejare, Närpes Scoutkår och Kristinestads Nybyggare. Kom med och träffa gamla bekanta eller lär känna nya scoutvänner från hela Österbotten!

Plats: Fridskär i Närpes

Tid: 30.7-3.8.2018

Lägret ordnas för alla åldersgrupper, vargungarna kommer att delvis ha eget program och vargungelägret börjar 1.8 kl.14.00 och avslutas 3.8 med resten av lägret.

På onsdagen 1.8 har vi besöksdag mellan kl.16.00-19.00. Då är föräldrar, syskon, släkt och vänner välkomna att komma och bekanta sig med vardagen på scoutlägret.

Lägeravgift

Hela lägret:60€

Vargungelägret:36€

Dagsavgift:12€

Anmälan sker via följande länk, sista anmälningsdag är 15.6.2018:

https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=20330

Bilder av lägerdeltagare kommer att användas för att marknadsföra evenemanget och scouting. De här bilderna kan användas både av de deltagande kårerna och av till exempel tidningar som besöker lägret. Meddela i samband med anmälningen om ni inte ger tillstånd till detta.

Lägret har en egen hashtag på Instagram:  #Strandsatt2018. Du kan redan nu följa lägerförberedelserna via instagram. Tagga gärna dina egna bilder med #Strandsatt2018 och #partioscout under lägret också. Lägret finns också som ett evenemang på Facebook.

För att vi ska kunna ordna världens bästa läger behöver det finnas många som hjälper till med både små och stora saker. Om du som förälder vill hjälpa till med något uppdrag under lägret så meddela det i samband med anmälningen. Det kan vara allt från att hjälpa till i köket till att natta scouterna.

Kompisdeltagare

Har du en kompis som gärna skulle pröva på att sova i tält och bekanta sig med scoutingen som hobby? Vi välkomnar också kompisdeltagare till lägret! Som kompisdeltagare är du en lika stor del av lägret som vilken annan scout som helst och har program tillsammans med andra i din ålder. Nu har du som scout chansen att visa dina kompisar vilken rolig och häftig hobby du har! 

Man får ha med telefonen under lägret men den bör lämnas kvar i tältet under programpassen. Kom ihåg att telefoner och vatten är en dålig kombination. Det kommer finnas begränsat antal laddningspunkter under lägret, så tänk på hur du använder din telefon under lägret.

Mer detaljerad information om praktiska detaljer finns i lägerbrev 2 som vi skickar ut efter att anmälningstiden gått ut.

 

Om du har frågor angående lägret kan du kontakta en ledare från din egen kår eller  ta kontakt med oss:

Lägrets epost: strandsatt18@gmail.com

Lägerchef Marcus Teir

Marcus.teir@icloud.com eller tel: 045 898 86 60

Vice lägerchef Anna-Kajsa Blomqvist-Liljeblad

anna-kajsa.blomqvist@outlook.com eller tel: 040 580 44 32

Kom med och träffa nya och gamla kompisar!